- האוצר מתכנן להתחיל את ביטול הסדר הסולר ב-2018.
- הסדר הסולר יבוטל הן כדי לתמרץ מעבר לגז טבעי בתחבורה והן בגלל שהוא גורם להעלמות מס במיליארדי שקלים.
- המדינה תתמרץ רכישת משאיות ומוניות הפועלות על גז טבעי והקמה של תחנות תדלוק גז טבעי.
אוטוניוז, 19.12.2016 – ביטול היטל הסולר שמציע האוצר, במטרה לתמרץ את הכנסת משאיות וכלי רכב מוזני גז טבעי למשק התחבורה הישראלי, יגדיל את הכנסות המדינה ממיסוי דלקים בעד 2 מיליארד ש’, כך אמר ערן יעקב, המשנה למנהל אגף המסים במשרד האוצר, בשיחה עם אוטוניוז. האוצר מתכנן לבטל את הסדר הסולר (הסדר לפיו סקטורים מסוימים נהנים מהחזרים בגין רכישות סולר) באופן הדרגתי במשך מספר שנים ובמקביל להעניק הטבות לכלי רכב מונעים בגז טבעי. אולם הטבות אלה, גם אם ימומשו, לא יגיעו ברמתן להיקף ההחזרים בגין רכישות סולר מהם נהנים מגזרי תחבורה שונים. המגזרים הנהנים היום מהחזרים כספיים בגין שימוש בסולר הם מפעילי משאיות, מפעילי תחבורה ציבורית והיסעים, נהגי מוניות, מורי נהיגה, דייגים, חקלאים, מפעלי תעשיה ומפעילי ציוד הנדסי כבד. שלושה האחרונים, חקלאים, קבלני עבודות עפר ומפעלי תעשיה ימשיכו להנות מהחזרים, אולם לכל השאר הנהנים ההסדר יבוטל בהדרגה.
הכנסות המדינה ממיסוי דלקים הסתכמו ב-2016 ב-17.6 מיליארד שקל, כך שהגידול הצפוי בהן כתוצאה מביטול הסדר הסולר עולה על 10%.
בסקירה שנשא ערן במסגרת כנס תחזיות משק האנרגיה לשנת 2017 שנערך היום (ב’) הוא אמר שהסדר הסולר התאים לתקופה שבה הוא התקבל, לפני כ-20 שנה, אולם אינו מתאים עוד היום. יעקב אמר שהסדר הסולר גורם ל”דיווחים כוזבים” לרשויות, דיווחים שיכולתן של הרשויות לאמת אותם היא מוגבלת מאד. “עדיף לעסוק במניעה,” אמר יעקב שטען שאכיפה היא כמעט בלתי אפשרית.
בדו”ח מבקר המדינה שפורסם בשנה שעברה נקבע שקיים חשש שהסדר הדלק גורם להעלמות מס במיליארדי שקלים ושיש לשקול את ביטולו. ב-2013 הסתכמו החזרי הסולר ב-2.8 מיליארד ש’.
ביטול הדרגתי של הסדר הסולר
בהתאם לתוכנית משרד האוצר רמת הבלו על הגז הטבעי היום היא נמוכה מאד (2 אג’ ליחידת גז שוות ערך לליטר סולר), אולם החל ב-2018 תועלה בהדרגה רמת המיסוי עד שב-2024 היא תעמוד על 2.29 ש’, דומה לרמת המיסוי על סולר היום. אולם מאחר שעד 2022 ספק אם ישווקו כלי רכב מונעי גז בישראל באופן משמעותי, הרי שרק מעטים יוכלו להנות מתמריץ זה, בעוד שביטול הסדר הסולר יכנס לתוקף.
במקביל משרד האוצר מציע תמריצים שונים למי שירכשו כלי רכב מוזנים בגז טבעי, כולל פחת מואץ, פטור מאגרת רישוי למשך חמש שנים, מענקים ורשת בטחון למי שיקימו תחנות תדלוק CNG (משרד האנרגיה כבר הקצה 65 מ’ ש’ לפרויקט) ופחת מואץ לתחנות תדלוק CNG. בנוסף לכך האוצר יציע הטבות לנהגי מוניות שירצו לשדרג את המונית להייבריד או פלאג-אין הייבריד. לדבריו של יעקב עד 2040 הביקוש לגז טבעי לתחבורה בישראל יסתכם ב-40 מיליארד מ”ק.
במהלך המו”מ עם ארגונים שונים הנהנים מהסדר הסולר וכדי לרכך את התנגדות מועצת המובילים, הובטח למועצה סכום בסך 20 מ’ ש’ להכשרה מקצועית של נהגים.
תגובה