- המרכז השלישי של המותג הצומח.
- פועל בקונספט שבו פועלים שני המרכזים שקדמו לו.

אוטוניוז, 30.05.2017 – קרסו מוטורס חנכה השבוע מרכז מכירות דרומי בבאר שבע. במרכז המכירות, השלישי של המותג הזול של קבוצת קרסו, הושקעו 2 מ’ ש’, מסרה החברה בהודעה לעתונות. המרכז משתרע על שטח של 1,000 מ”ר והוא פועל בקונספט זהה לקונספט שאומץ בשני המרכזים הראשונים, בפתח תקוה המשרת את מרכז המדינה ובנשר המשרת את צפון המדינה.
כל הדגמים של דאצ’יה מוצעים ללקוחות ברמה בסיסית שעליה יכול הלקוח להוסיף אבזור מתוך רשימה מצומצמת למדי ובמחירים קלים לחישוב ולהבנה.
מאז תחילת שיווק המותג בישראל, לפני כשנתיים, נמכרו מעל 8,000 מכוניות דאצ’יה. בשלושה החודשים הראשונים של השנה זינקו מסירות דאצ’יה ב-49% ל-1,322 כלי רכב, דיווחה קרסו בדו”ח הרבעוני האחרון. לאחרונה השיקה דאצ’יה את כלי הרכב החשוב ביותר שלה, הדאסטר האוטומטי במחיר 99,990 ש’.
תגובה